Kundvagn
Antal varor 0 st
Summa 0 kr

Om butiken

Glad sommar!

Nu har Museiservice landat hos MTAB i Bromma, Stockholm, och vi vill med den här lilla informationen om framtiden önska alla en skön sommar.

Som du kanske vet grundades Museiservice som en verksamhet i Nordiska Museet i slutet av 1980-talet. Syftet var att skapa en inköpscentral för svenska museer då det var svårt att hitta leverantörer av material för långsiktig och säker emballering och förvaring av föremål och dokument. 

Museiservice har genom åren övergått i privat ägo och drivits med samma intentioner som när det en gång startade. Målet är att erbjuda produkter med speciellt ställda krav efter de önskemål som museer och arkiv ställer. Stora delar av vårt sortiment är unika produkter som vi själva har tagit fram i samråd med konservatorer och expertis. Tillverkningen av t ex PhotoSafe och fyndaskar sker i Sverige och materialet vi använder är av högsta kvalitet, huvudsakligen närproducerat. Vi levererar till kunder i hela Norden och vi är stolta att kunna erbjuda ett brett utbud av beständiga material för alla som vill lagra, arkivera och hantera värdefulla och känsliga föremål. 

MTAB har sedan 1968 transporterat, hanterat och förvarat känsliga och värdefulla föremål åt bland annat museer och konsthandlare. Museiservice är en naturlig del i arbetet med att erbjuda högsta kvalitet och specialkompetens åt våra kunder. MTABs mål är att fortsätta utveckla Museiservice och bredda utbudet framöver. Under 2020 ser vi över befintligt sortiment, vår plattform och planerar för framtiden. Vi tar gärna emot önskemål och synpunkter på vad just du saknar eller uppskattar idag. Vi har precis startat en Facebooksida där du kommer kunna se vad som är på gång, olika aktuella erbjudanden m.m. Följ gärna www.facebook.se/museiservice     

Under juli månad når du kundtjänst tis-tors kl 10-15. Nätbutiken är alltid öppen!

Med vänliga hälsningar 

Victoria Lekander

Museiservice  

Nyheter

2020-06-29

Speciallådor

Nu kan du få måttbeställda lådor i syrafri och testad miniwell.
2018-12-20

Skyddande mapp i A0

Arbetsmapp som skyddar ditt arbetsmaterial i formatet A0.
2016-06-20

Sköldvagnen - "när olyckan är framme"

Var beredd när olyckan är framme!
Erbjudanden
Bokbindarens favorit

Vattenlösligt PVA-lim, arkivbeständigt för papper och kollage. Lättarbetat och beständigt. Limmet innehåller inga externa mjukgörare och uppfyller ISO standard för arkiv bindning. Svensk produkt.

230 kr
Läs mer
Senast inlagda produkter
Avspärrningsband
Avspärrningsband
80 kr
Reflexvästar
Reflexvästar
62 kr
Tång
Tång
205 kr
Andningsskydd
Andningsskydd
124 kr
6753_a-655550-2
Aktomslag vit special
1.225 kr
Skyddsglasögon
Skyddsglasögon
67 kr
Regnponcho
Regnponcho
11 kr
Registreringsmappar
Registreringsmappar
380 kr
Pannlampor
Pannlampor
537 kr
Latexhandske
Latexhandske
17 kr